UA
Pattern
Pattern

В Одесі тривають гідравлічні випробування тепломереж: з початку року усунуто 818 пошкоджень.

В Одесі тривають гідравлічні випробування тепломереж: з початку року усунуто 818 пошкоджень.

Додано: 2019-09-11

Фахівці комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси» продовжують виконання робіт з підготовки основних фондів підприємства до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 рр. 

Відповідно до затвердженого плану заходів, роботи з підготовки до майбутнього опалювального сезону були розпочаті з проведення І етапу гідравлічного опресування теплових мереж від РК і КК. На сьогодні співробітники підприємства вже завершили І етап (весняних) гідравлічних опресувань теплових мереж від усіх районних, квартальних котелень і ПАТ «Одеська ТЕЦ». 

15 липня був розпочатий II етап гідравлічних випробувань. Станом на 27 серпня завершено гідравлічне опресування теплових мереж від КК «VIIIкв. ЮЗМ», РК «Х кв. ПЗМ», РК «Південна-1», РК «Південна-2», КК «Шкільна», РК «Північна-1», РК «Шампанський пров.», КК «Черняховського, 13», КК «Полуничний пров., 20», РК «Північна-2», РК «Чубаївка», а також від 42-х « малих» котелень ЕРР-5. Триває гідравлічне опресування теплових мереж від АТ «Одеська ТЕЦ». 

Щодня співробітники підприємства проводять дефектацію (уточнення місця, обсягу пошкоджень) і відновний ремонт тепломереж міста Одеси. 

З початку року виявлені 944 і усунені 818 пошкоджень теплових мереж, перевірені і відремонтовані 3566 одиниць контрольно-вимірювальних приладів, зроблені еколого-теплотехнічні випробування 20-ти котлоагрегатів з 26-ти запланованих цього року. З 142-х котелень, які перебувають на балансі КП «Теплопостачання міста Одеси», підготовлено 111.

За минулий тиждень співробітниками підприємства проведена заміна 382-х погонних метрів труб, а всього з початку року замінено 7062,5 погонних метра. 

Виконання зазначених робіт знаходиться на постійному контролі першого віцемера Одеси Анатолія Орловського.