UA
Pattern
Pattern

Місяць карантину для енергетиків Одесаобленерго

Місяць карантину для енергетиків Одесаобленерго

Додано: 2020-04-24

За перший місяць карантину Одесаобленерго відновила електропостачання більш ніж 88 тисячам клієнтам регіону. Співробітники компанії опрацювали більше 124 тисяч звернень клієнтів через дистанційні сервіси. Аварійні бригади компанії, оператори кол-центрів, адміністратори сайтів та соцмереж працюють 24х7, щоб перебування наших клієнтів на карантині було комфортним, а електропостачання – безперебійним.

За період карантину спеціалісти компанії Одесаобленерго ліквідували 343 аварії. Завдяки злагодженій роботі енергетиків світло оперативно повернули 88 тисячам домогосподарствам Одещини.

«Робота наших співробітників – це запорука нормального життя всієї області. Ми працюємо, щоб в наших будинках, магазинах, аптеках і, звичайно, лікарнях, було світло. Це був важкий місяць, але ми мобілізували усі свої ресурси та перевірили й підтвердили справність роботи електромереж та обладнання компанії, що живить 493 одеських медзакладів. Крім того, забезпечили 15 пунктів пропуску (КПП) надійним і стабільним електропостачанням», – зазначив генеральний директор Одесаобленерго Олександр Фоменко.

З 17 березня Одесаобленерго перейшла на дистанційне обслуговування клієнтів. Тільки за один місяць карантину наші спеціалісти опрацювали 124 765 звернень клієнтів через дистанційні сервіси. Найпопулярнішим серед наших клієнтів є телефон – ми отримали 121 тисячу телефонних дзвінків. На другому місці електронна пошта – ми отримали 2,3 тисяч електронних листів від клієнтів. Через сторінки Facebook до нас звернулись 325 разів. Особистим кабінетом, сайтом і месседжерами клієнти скористались більше тисячі разів.

Скористатися дистанційними сервісами можна на сайті компанії, за телефонами кол-центру (+38 (095/068) 750-90-90, +38 (048) 752-90-90, +38 (048) 705-90-90), а також за допомогою електронної пошти та офіційної сторінку у Facebook. Це зручний формат обслуговування, який економить час клієнта та не вимагає його особистої присутності.


За матеріалами: oblenergo.odessa.ua