RU
Pattern
Pattern

Пользовательское соглашение

Регистрируясь в личном кабинете на сайте ГЕРЦ, Пользователь подтверждает ознакомление с условиями пользования сайтом, основными правами и обязанностями Пользователя, принимает эти условия, дает свое согласие на обработку персональных данных и использование персональных данных предприятием ГЕРЦ в своей непосредственной деятельности, в т. ч. в рекламно-маркетинговых целях (предоставление пользователю услуг по SMS / Viber информирования, или информирование с помощью почтовой связи и отправки электронных писем на электронную почту Пользователя).

Раздел 1: Обработка персональных данных

База персональных данных - именованная совокупность упорядоченных персональных данных в электронной форме и / или в форме картотек персональных данных;
Согласие субъекта персональных данных - добровольное волеизъявление физического лица (при условии его осведомленности) о предоставлении разрешения на обработку его персональных данных в соответствии с формулированной целью их обработки, изложенное в письменной форме или в форме, которая позволяет сделать вывод о предоставлении согласия. В сфере электронной коммерции, согласие субъекта персональных данных может быть предоставлено при регистрации в информационно-телекоммуникационной системе субъекта электронной коммерции путем проставления отметки о подтверждении разрешения на обработку своих персональных данных в соответствии с формулированной целью их обработки, при условии, что такая система не создает возможностей для обработки персональных данных до момента проставления отметки.
Обработка персональных данных - любое действие или совокупность действий, таких как сбор, регистрация, накопление, хранение, адаптирование, изменение, возобновление, использование и распространение (распространение, реализация, передача), обезличивание, уничтожение персональных данных, в том числе с использованием информационных (автоматизированных) систем.

1. Права субъекта персональных данных (Пользователя):

1. Личные неимущественные права на персональные данные, которые имеет любое физическое лицо, являются неотъемлемыми и незыблемыми.
2. Субъект персональных данных имеет право:
1) знать об источниках сбора, местонахождения своих персональных данных, цели их обработки, местонахождение или место жительства (пребывания) владельца или распорядителя персональных данных или дать соответствующее согласие о получении этой информации уполномоченным им лицам, кроме случаев, установленных законом;
2) получать информацию об условиях предоставления доступа к персональным данным, включая информацию о третьих лицах, которым передаются его персональные данные;
3) на доступ к своим персональным данным;
4) получать не позднее, чем за тридцать календарных дней со дня поступления запроса, кроме случаев, предусмотренных законом, ответ о том, обрабатываются ли его персональные данные, а также получать содержание таких персональных данных;
5) предъявлять мотивированное требование владельцу персональных данных с возражением против обработки своих персональных данных;
6) предъявлять мотивированное требование об изменении или уничтожение своих персональных данных любым владельцем и распорядителем персональных данных, если эти данные обрабатываются незаконно или являются недостоверными;
7) на защиту своих персональных данных от незаконной обработки и случайной потери, уничтожения, искажения в связи с умышленным сокрытием, не предоставлением или несвоевременным их предоставлением, а также на защиту от предоставления сведений, которые являются недостоверными или порочащими честь, достоинство и деловую репутацию физического лица;
8) обращаться с жалобами на обработку своих персональных данных к Уполномоченному или в суд;
9) применять средства правовой защиты в случае нарушения законодательства о защите персональных данных;
10) вносить замечания об ограничении права на обработку своих персональных данных при предоставлении согласия;
11) отозвать согласие на обработку персональных данных;
12) знать механизм автоматической обработки персональных данных;
13) на защиту от автоматизированного решения, которое имеет для него правовые последствия.

2. Обязанности Пользователя сайта:

Пользователь обязуется не использовать сервисы ГЕРЦ для:
1) сбора, хранения и обработки персональных данных других пользователей;
2) выдачи себя за другое лицо или представителя предприятия, учреждения, организации без достаточных на то прав, в том числе за сотрудников ГЕРЦ, а также введения в заблуждение относительно свойств и характеристик каких-либо субъектов или объектов;
3) загрузки, отправки, передачи или любого другого способа опубликования материалов, которые Пользователь не имеет права делать доступными согласно законодательству или иных договорных отношений;
4) загрузка, отправки, передачи или другого способа опубликования каких-либо материалов, содержащих вирусы или другие компьютерные коды, файлы или программы, предназначенные для нарушения, уничтожения либо ограничения функциональности любого компьютера или телекоммуникационного оборудования;
5) загрузки, отправки, передачи или другого способа опубликования каких-либо программ для осуществления несанкционированного доступа, а также серийные номера к коммерческим программным продуктам и программам для их генерации, логины, пароли и прочие средства для получения несанкционированного доступа к платным ресурсам в сети Интернет, а также размещения ссылок на вышеуказанную информацию;
6) осуществление другой противозаконной деятельности, которая нарушает права и затрагивает интересы третьих лиц и вводит в заблуждение других пользователей сети Интернет. Пользователь самостоятельно несет всю ответственность за указанные в этом пункте действия и обязуется возместить Администратору все расходы, которые он понес в связи с такими действиями Пользователя.

Раздел 2: Пользовательское Соглашение

1. Предмет
Добро пожаловать на сайт ГЕРЦ, который предлагает свои услуги (службы) на условиях, являющихся предметом настоящего Пользовательского Соглашения (Соглашение). Соглашение может быть изменено ГЕРЦ без какого-либо специального оповещения, новая редакция Соглашения вступает в силу по истечении 3 (трех) дней с момента ее размещения, если иное не предусмотрено новой редакцией Соглашения.

2. Описание услуг
ГЕРЦ предлагает Пользователям доступ к широкому спектру онлайновых служб, включая просмотр информации о задолженностях и начислениях в разрезе коммунальных услуг, информации по штрафам за нарушение Правил дорожного движения и т. д. Все существующие на данный момент службы, а также любое развитие их и / или добавление новых, является предметом настоящего Соглашения. Пользователь понимает и соглашается с тем, что все службы предоставляются «как есть» и ГЕРЦ не несет ответственности ни за какие задержки, сбои, неверную или несвоевременную доставку, удаление или несохранность какой-либо персональной информации. Для того чтобы воспользоваться службами ГЕРЦ, необходимо иметь компьютер и доступ к сети Интернет (WWW). Все вопросы приобретения прав доступа в Сеть, покупки и установки для этого соответствующего оборудования и программных продуктов решаются Пользователем самостоятельно и не подпадают под действие Соглашения.

3. Обязательства Пользователя
Для того чтобы воспользоваться службами ГЕРЦ, Пользователь соглашается предоставить правдивую, точную и полную информацию о себе по вопросам, предлагаемым в Форме Регистрации, и поддерживать эту информацию в актуальном состоянии. Если Пользователь предоставляет неверную информацию или у ГЕРЦ есть серьезные основания полагать, что предоставленная Вами информация неверная, неполная или неточная, ГЕРЦ имеет право приостановить или отменить регистрацию Пользователя и отказать Пользователю в использовании своих служб (либо их частей).

4. Регистрация Пользователя, пароль и безопасность
По завершению процесса регистрации Пользователь получит логин и пароль для доступа к персонализированной части служб ГЕРЦ. Пользователь несет ответственность за безопасность собственного логина и пароля, а также за всё, что будет сделано на ГЕРЦ под логином и паролем Пользователя. ГЕРЦ имеет право запретить использование определенных логинов и / или изъять их из оборота. Пользователь соглашается с обязательством немедленно сообщить ГЕРЦ о любых случаях неавторизованного (разрешенного Пользователем) доступа с логином и паролем Пользователя и / или о любом нарушении безопасности, а также с тем, что Пользователь самостоятельно осуществляет завершение работы под своим паролем (кнопка «Выход») по окончанию каждой сессии работы со службами ГЕРЦ. ГЕРЦ не отвечает за возможную потерю или порчу данных, которая может произойти из-за нарушения Пользователем положений этой части Соглашения.

5. Поведение зарегистрированного Пользователя
Пользователь соглашается не использовать службы ГЕРЦ для:
• Выдачи себя за другого человека или представителя организации и / или сообщества без достаточных на то прав, в том числе за сотрудника ГЕРЦ, за модераторов форумов, за владельца сайта, а также введения в заблуждение относительно свойств и характеристик каких-либо субъектов или объектов;
• Умышленного нарушения местного, украинского законодательства или норм международного права;
• Сбора и хранения персональных данных других лиц;
• Нарушения нормальной работы сайта ГЕРЦ;
• Применения любых форм и способов незаконного представления других лиц в Сети;
• Содействия действиям, направленных на нарушение ограничений и запретов, налагаемых Соглашением.

6. Право пользования регистрацией на ГЕРЦ
Пользователь соглашается не воспроизводить, не повторять и не копировать, не продавать и не перепродавать, а также не использовать для каких-либо коммерческих целей какие-либо части служб ГЕРЦ, использование служб или доступ к ним, кроме тех случаев, когда такое разрешение дано Пользователю администрацией ГЕРЦ. Зарегистрировавшись на портале ГЕРЦ, Пользователь получает непередаваемое право пользоваться своей регистрацией (логином и паролем) для доступа к службам ГЕРЦ. Пользователь не имеет права передавать свою регистрацию (логин и пароль) третьему лицу, а также не имеет права получать его от третьего лица иначе, чем с письменного согласия ГЕРЦ. ГЕРЦ не несет никакой ответственности ни по каким договорам между Пользователем и третьими лицами.

7. Общее положение об использовании и хранении
Пользователь признает, что ГЕРЦ может устанавливать ограничения в использовании служб, в том числе: ограничение количества добавления объектов в личном кабинете, ограничение объема информации (которую можно посмотреть) и т.д. ГЕРЦ может запретить автоматическое обращение к своим службам, а также прекратить прием любой информации, сгенерированной автоматически (например, спама). ГЕРЦ по своему усмотрению может перестать поддерживать связность с сетями, нарушающими принципы взаимодействия. Администрация ГЕРЦ может отправлять своим Пользователям информационные сообщения. ГЕРЦ не несет ответственности ни за какие задержки, сбои, неверную или несвоевременную доставку, удаление или несохранность какой-либо персональной информации. Пользователь также признает, что ГЕРЦ может поменять правила и ограничения в любое время, с / или без предварительного уведомления.

8. Ссылки
Портал ГЕРЦ может содержать ссылки на другие ресурсы. Пользователь признает и соглашается с тем, что ГЕРЦ не несет никакой ответственности за доступность этих ресурсов и за их содержание, а также за любые последствия, связанные с использованием содержания этих ресурсов.

9. Права собственности
Пользователь признает и соглашается с тем, что службы ГЕРЦ и все необходимые программы, связанные с ними, содержат конфиденциальную информацию, которая защищена законами об интеллектуальной собственности и другими украинскими и международными законами, а содержание, предоставляемое Пользователю в процессе использования служб, защищено авторскими правами, торговыми марками, патентами и прочими соответствующими законами. Кроме случаев, специально оговоренных ГЕРЦ или его рекламодателями, Пользователь соглашается не изменять, не продавать, не распространять это содержание и программы, целиком или частями.

10. Освобождение от ответственности
Пользователь понимает и соглашается со следующим:
• Использовать службы ГЕРЦ на собственный риск. Службы предоставляются «как есть». ГЕРЦ не принимает на себя никакой ответственности, в том числе и за соответствие службы цели Пользователя;
• ГЕРЦ не гарантирует, что: службы будут соответствовать требованиям Пользователя; службы будут предоставляться непрерывно, быстро, надежно и без ошибок; результаты, которые могут быть получены с использованием служб, будут точными и надежными; качество какого-либо продукта, услуги, информации и пр., полученного с использованием служб, будет соответствовать Вашим ожиданиям;
• ГЕРЦ не несет ответственности за любые прямые или косвенные убытки, произошедшие из-за: использования либо невозможности использования службы; несанкционированного доступа к коммуникациям Пользователя; или поведение любого третьего лица в службах;

11. Общая информация
11.1. Соглашение является юридически обязывающим договором между Пользователем и ГЕРЦ и регламентирует использование Пользователем служб ГЕРЦ.
11.2. Пользователь и ГЕРЦ соглашаетесь на то, что все возможные споры по поводу Соглашения будут решаться по нормам украинского права.
11.3. Несмотря на бесплатность услуг в рамках Соглашения, нормы о защите прав потребителей не могут быть к нему применимыми. В случае если Соглашение будет иметь платный характер, в него будут внесены соответствующие изменения в целях соблюдения указанных норм.
11.4. Ничто в Соглашении не может пониматься как установление между Пользователем и ГЕРЦ агентских отношений, отношений товарищества, отношений по совместной деятельности, отношений личного найма, либо каких-то иных отношений, прямо не предусмотренных Соглашением.
11.5. Признание судом какого-либо положений Соглашения недействительным или отдельных положений Соглашения такими, которые не подлежат принудительному исполнению - не влечёт признание всего Соглашения недействительным или недействительными - другие положения Соглашения.
11.6. Бездействие со стороны ГЕРЦ, в случае нарушения Пользователем или другими Пользователями положений Соглашения, не лишает ГЕРЦ права предпринять соответствующие действия в защиту своих интересов позднее, а также не означает отказа ГЕРЦ от своих прав в случае совершения в последующем подобных либо сходных нарушений.

Раздел 3: Конфиденциальность информации

Согласно Закону Украины «Об информации» № 2657-XII от 2 октября 1992, Конфиденциальной информацией является информация о физическом лице, а также информация, доступ к которой ограничен физическим или юридическим лицом, кроме субъектов властных полномочий. Конфиденциальная информация может распространяться по желанию (согласию) соответствующего лица в определенном им порядке в соответствии с предусмотренными ею условиями, а также в других случаях, определенных законом.
Конфиденциальность распространяется на всю ту информацию, которую ресурс ГЕРЦ может получить о пользователе во время его пребывания на сайте и которая в принципе может быть соотнесена с данным конкретным Пользователем.
Получение и использование персональной информации.
ГЕРЦ получает персональную информацию о Пользователе в следующих случаях: при регистрации на сайте; во время пользования некоторыми службами или продуктами ГЕРЦ; во время пользования сайтом ГЕРЦ.
При регистрации на сайте ГЕРЦ, необходимо указать имя и фамилию пользователя, его адрес, дату рождения, а также ряд дополнительных (необязательных) данных. Все эти данные могут понадобиться для восстановления доступа пользователя в случае потери пароля.
ГЕРЦ автоматически получает и записывает в серверные логи техническую информацию из браузера пользователя: IP адрес, cookie и адрес запрашиваемой страницы.
ГЕРЦ также спрашивает адрес электронной почты (e-mail), которая нужна для быстрого и безопасного восстановления пароля или для того, чтобы администрация ГЕРЦ могла связаться с пользователем в экстренных случаях.
Использования и раскрытие персональной информации.
ГЕРЦ никому не продает и не разглашает персональную информацию о Пользователях.
ГЕРЦ вправе передать персональную информацию о пользователе третьим лицам только в следующих случаях: Пользователь изъявил желание раскрыть эту информацию (без которого Пользователь не можете воспользоваться желаемым продуктом или услугой); этого требует украинское или международное законодательство и / или органы власти с соблюдением законной процедуры;
ГЕРЦ может записывать cookies на компьютер пользователя и впоследствии использовать их.
ГЕРЦ предоставляет Пользователям возможность изменить свою персональную информацию или персональные настройки в любой момент.
Пользователь может удалить свои персональные данные, воспользовавшись опцией «Удалить учетную запись в системе» или опцией «Изменить персональные данные» в учетной записи. Доступ к личной информации о пользователе ГЕРЦ-онлайн или его персональным настройкам защищен паролем.
ГЕРЦ может вносить изменения в Соглашение о конфиденциальности информации. Если происходят существенные изменения, ГЕРЦ обязуется сообщать о них своим пользователям.

Раздел 4: Публичная оферта

 

Публічний договір про надання фінансових послуг з переказу коштів

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ГЕРЦ» (далі – Фінансова компанія), в особі Директора Сушкіної Ганни Володимирівни, яка діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та КОРИСТУВАЧ, разом іменуються – Сторони , а кожний окремо – Сторона , уклали даний Публічний договір про надання фінансових послуг з переказу коштів (далі за текстом – Договір ) про нижченаведене.

ВИЗНАЧЕННЯ:
електронний платіжний засіб (далі – ЕПЗ) - платіжний інструмент, який надає його держателю можливість за допомогою платіжного пристрою отримати інформацію про належні держателю кошти та ініціювати їх переказ;
Користувач – фізична особа, яка використовує веб-сайт для здійснення переказу коштів на користь Отримувача;
Отримувач – юридична особа, фізична особа-підприємець або фізична особа (у випадку «переказу з картки на картку» чи випадку повернення грошових коштів на свій ЕПЗ), на рахунок якої здійснюється переказ грошових коштів;
платіж – грошові кошти, що сплачуються на користь Отримувача в готівковій або безготівковій формі;
переказ коштів – рух певної суми грошових коштів з метою їх зарахування на поточний рахунок Отримувача;
веб-сайт (www.gerc.ua) – сукупність взаємопов'язаних статичних і динамічних сторінок, що містять текстові дані, зображення, відео і іншу цифрову інформацію, об'єднана під однією адресою (доменним ім'ям або IP-адресою) в мережі Інтернет, призначений для здійснення операцій з переказу коштів в мережі Інтернет.
• всі інші терміни, зазначені у цьому Договорі вживаються у значеннях наведених у Законі України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» (далі – Закон), інших нормативно-правових актах законодавства, правилах платіжних систем.

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Цей Договір регулює відносини між Фінансовою компанією та Користувачем щодо надання останньому фінансових послуг з переказу коштів. Умови даного Договору є однаковими для всіх Користувачів.
1.2. Договір є публічною пропозицією (офертою) Фінансової компанії до невизначеного кола Користувачів стосовно укладення Договору. Приєднання Користувача до Договору відбувається в цілому, Користувач не може запропонувати Фінансовій компанії свої умови Договору.
1.3. Офіційне оприлюднення Договору з метою ознайомлення Користувачів з його змістом здійснюється Фінансовою компанією шляхом розміщення тексту Договору на веб-сайті, у мобільному додатку «ГЕРЦ», або інших ресурсах, що забезпечують відповідну функціональність.
1.4. Приєднання Користувача до Договору здійснюється шляхом акцепту Договору.
1.5. Факт здійснення акцепту Договору розглядається Сторонами як прийняття Користувачем пропозиції Фінансової компанії укласти Договір. Здійсненням акцепту Договору Користувач підтверджує своє ознайомлення та повну, безумовну і остаточну згоду з усіма умовами Договору, а також своє волевиявлення стосовно приєднання до Договору.
1.6. Акцептування Договору здійснюється Користувачем шляхом вчинення однієї будь-якої або сукупності наступних дій:
• реєстрація у якості Користувача через веб-сайт або мобільний додаток. Проходженням процедури реєстрації Користувач підтверджує, що володіє необхідною дієздатністю та правоздатністю та приймає умови Договору;
• ініціювання Користувачем операції з переказу коштів на веб-сайті або мобільному додатку.

2. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

2.1. За цим Договором Фінансова компанія з ініціативи Користувача здійснює переказ коштів Користувача на користь Отримувача у повній відповідності до Закону, Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», інших законодавчих актів України, нормативно-правових актів Національного банку України та власних внутрішніх правил. Фінансова компанія здійснює переказ коштів, ініційованих у безготівковій формі Користувачем із використанням ЕПЗ, на користь юридичної особи або ФОП або фізичної особи, із зарахуванням суми переказу на її рахунок, відкритий у будь-якому банку України;
2.3. За цим Договором ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ГЕРЦ», відповідно до отриманих дозволів та ліцензій, здійснює виключний вид діяльності – прийом платежів та переказ коштів. Фінансова компанія не здійснює послуг, що надаються Отримувачем платежу Користувачу. Правовідносини, що виникають між Користувачем та Отримувачем платежу, виникають, змінюються та припиняються виключно між Користувачем та Отримувачем платежу.

3. ПОРЯДОК НАДАННЯ ПОСЛУГ

3.1. На встановлених даним Договором умовах Фінансова компанія виконує доручення Користувача щодо здійснення операції з переказу безготівкових коштів, ініційованого із застосуванням ЕПЗ, а Користувач зобов’язується оплатити надані Фінансовою компанією послуги.
3.2. Фінансова компанія до початку проведення операції з переказу коштів доводить до відома Користувача інформацію про розмір належної Фінансовій компанії комісійної винагороди за надання фінансової послуги з переказу коштів, інші істотні умови надання фінансових послуг з переказу коштів.
3.3. Користувач, для отримання послуги за цим Договором, заповнює необхідний запит за формою наведеною на сайті або платіжному додатку, що є дорученням Користувача поданим Фінансовій компанії щодо здійснення операції з переказу коштів за параметрами, що містяться у такому дорученні, з урахуванням належної Фінансовій компанії комісійної винагороди.
3.4. Відповідальність за правильність параметрів, що містяться у дорученні несе Платник, яким було вчинено підтвердження доручення щодо здійснення операції з переказу коштів за вибраними параметрами. Фінансова компанія не несе відповідальності за помилки, допущені Користувачем при формуванні доручення, в т.ч. за ті, що призвели до виконання доручення Користувача щодо переказу коштів у некоректному розмірі або за некоректними реквізитами. У зазначених випадках фінансова послуга вважається наданою Користувачу належним чином і в повній відповідності із умовами Договору. Користувач та Отримувач мають самостійно врегулювати подальші взаєморозрахунки без участі Фінансової компанії.
3.5. За результатом проведення операції з переказу коштів, Фінансова компанія засобами апаратно-програмного комплексу Фінансової компанії формує відповідне підтвердження, яке надається Користувачу, за його вимогою, у електронному вигляді за допомогою дистанційних засобів зв’язку, обраних Користувачем, як-то, але не виключно: шляхом відображення у відповідному інтерфейсі Сайту, мобільного додатку, інших ресурсів, що забезпечують відповідну функціональність, направлення на електронну адресу, інформування за допомогою месенджерів тощо.
3.6. Фінансова компанія виконує переказ коштів на користь Отримувача у строк не більше трьох операційних банківських днів з моменту ініціювання Платником переказу, якщо інший строк не узгоджений у відповідній угоді між Фінансовою компанією та Користувачем.
3.7. Користування послугами Фінансової компанії, є згодою Користувача на оплату комісійної винагороди та підтвердження доведення до його відому усіх істотних умов надання фінансових послуг з переказу коштів, у тому числі інформації передбаченої ст. 12 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» .

4. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ФІНАНСОВОЇ КОМПАНІЇ

4.1. Фінансова компанія має право:
4.1.1. Відмовити Користувачу в наданні фінансових послуг в наступних випадках:
• ненадання Користувачем передбачених законодавством відомостей та/або необхідних документів.
• виявлення в ініційованих Користувачем операціях, ознак операції, що носить шахрайський характер, або несе репутаційні ризики для Фінансової компанії.
• у випадках та в порядку визначеними Законом України Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення .
4.1.2. Вводити будь-які інші обмеження пов’язані зі зменшенням ризиків здійснення незаконних операцій в результаті надання фінансових послуг.
4.1.3. Розірвати цей Договір в односторонньому порядку відповідно до визначених умов.
4.1.4. Залучати, та укладати з третіми особа договори, які не заборонені діючим законодавством, з метою виконання Фінансовою компанією покладених на неї функцій за цим Договором.
4.1.5. вносити зміни до Договору шляхом розміщення оновленої редакції Договору на Сайті, мобільному додатку, іншому ресурсі, що забезпечує відповідну функціональність.

4.2. Фінансова компанія зобов’язана.
4.2.1. Надавати Користувачам фінансові послуги з переказу коштів у повній відповідності до приписів чинного законодавства України.
4.2.2. Перед початком проведення операції з переказу коштів надавати Користувачу інформацію стосовно розміру належної Фінансовій компанії комісійної винагороди та інших істотних умов надання фінансових послуг з переказу коштів, у тому числі інформацію передбачену ст. 12 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» .
4.2.3. За результатом надання фінансових послуг з переказу коштів надавати Користувачу, за його вимогою, відповідне підтвердження проведеної операції у електронному вигляді за допомогою дистанційних засобів зв’язку, обраних Користувачем.
4.2.4. Забезпечувати належне зберігання отриманої від Користувача під час виконання цього Договору інформації, у тому числі персональних даних.
4.2.5. Вживати заходів щодо забезпечення захисту інформації при виконанні переказу коштів у повній відповідності до приписів чинного законодавства України.
4.2.6. Забезпечити інформаційну підтримку Користувачів щодо умов та порядку надання фінансових послуг за допомогою служби підтримки з використанням засобів зв’язку та згідно графіку наведених на Сайті. При цьому, Фінансова компанія залишає за собою право відмовити Користувачу у наданні інформаційної підтримки у випадку некоректної поведінки Користувача або наявності інших ознак, що свідчать про зловживання Користувача.

5. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ КОРИСТУВАЧА

5.1. Користувач має право.
5.1.1. Користуватися всіма видами фінансових послуг, які пропонуються Фінансовою компанією за цим Договором.
5.1.2. Звертатися до Фінансової компанії за отриманням роз’яснень з питань надання фінансових послуг з переказу коштів.
5.2. Користувач зобов’язаний.
5.2.1. При здійсненні операцій дотримуватись вимог чинного законодавства України та умов цього Договору.
5.2.2. Здійснювати оплату комісійної винагороди Фінансової компанії за надання фінансових послуг з переказу коштів.

6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

6.1. Фінансова компанія несе перед Користувачем відповідальність пов’язану з належним виконанням переказу коштів у відповідності до Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні».
6.2. Користувач несе відповідальність за достовірність вказаних ним параметрів, на підставі яких формується доручення, за яким здійснюється цей переказ у відповідності до приписів чинного законодавства України.
6.3. У випадку визнання банківськими установами або відповідними платіжними організаціями операцій з переказу коштів здійснених Фінансовою компанією при наданні Користувачу фінансових послуг у визначеному даним Договором порядку, такою, що носить ознаки шахрайської або недійсної операції, Користувач зобов’язується відшкодувати Фінансовій компанії усі збитки, а також штрафні санкції, що будуть застосовані до Фінансової компанії за результатом виконання даного Договору. Сторони цим погоджуються, що достатнім підтвердженням шахрайського характеру та/або недійсності проведених операцій, є одержані Фінансовою компанією в будь-якому вигляді (у тому числі в електронному вигляді) заяви/повідомлення/підтвердження банківських установ або МПС, а підтвердженням понесених Фінансовою компанією збитків є відповідні розрахункові або первинні документи, що свідчать про сплату або утримання відповідних сум за такими шахрайськими та/або недійсними операціями.

7. ЗАПЕВНЕННЯ ТА ГАРАНТІЇ

7.1. Фінансова компанія та Користувач засвідчують однакове розуміння ними умов Договору та його правових наслідків, підтверджують дійсність їх намірів при його укладанні, а також те, що Договір не містить ознак фіктивного або удаваного правочину, що він не укладений під впливом помилки щодо його природи, прав та обов’язків Сторін, а також під впливом обману чи збігу тяжких обставин.
7.2. Шляхом приєднання до Договору Користувач заявляє та гарантує наступне:
• користувач має необхідний обсяг дієздатності та правоздатності для укладення та виконання Договору;
• користувач виконав усі дії, необхідні для укладення та виконання Договору, а також виконання своїх обов’язків за Договором;
• прийняття умов Договору (приєднання до нього) Користувачем у спосіб, визначений Договором, є повним і беззастережним та означає згоду Користувача зі всіма умовами Договору без виключення і доповнення.

8. ПОРЯДОК РОЗГЛЯДУ СПОРІВ

8.1. Усі спори між Сторонами цього Договору, що виникають з приводу укладення, виконання та (або) розірвання цього Договору, вирішуються Сторонами у відповідності до приписів чинного законодавства України.
8.2. Фінансова компанія цим заявляє та гарантує, що будь яка скарга або претензія Користувача як то усна чи письмова, що може виникнути з цього Договору, буде розглянута Фінансовою компанією. Фінансовою компанією також будуть прийняти всі та будь які необхідні заходи щодо задоволення скарги чи претензії Користувача, якщо така скарга чи претензія буде обґрунтованою.
8.3. В разі недосягнення згоди Сторін, спір підлягає передачі на розгляд суду, відповідно до положень чинного законодавства України.

9. ФОРС-МАЖОР

9.1. Сторона звільняється від відповідальності за невиконання умов Договору, якщо доведе, що єдиною безпосередньою причиною такого невиконання є форс-мажор.
9.2. До подій форс-мажору, зокрема, належить війна, військові дії, незалежно від факту оголошення війни, вторгнення, бунт, повстання, громадянське заворушення, терористичний акт, пожежа, стихійні лиха, дії органів державної влади, які обмежують або унеможливлюють виконання зобов’язань за Договором, або інша подібна подія, що знаходиться поза контролем сторони (далі – Форс-мажор ).
9.3. Сторона, яка перебуває під впливом Форс-мажору, зобов’язана вживати всіх розумних та здійсненних заходів для зменшення негативного впливу Форс-мажору на виконання Договору такою Стороною.
9.4. Факти існування та тривалості Форс-мажору підтверджуються документами компетентних органів, що уповноважені посвідчувати обставини Форс-мажору відповідно до законодавства України, в тому числі, але не виключно, Торгово-промислової палати України.

10. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ. ЗМІНА УМОВ ДОГОВОРУ

10.1. Договір набирає чинності з дня приєднання Користувача до Договору та діє протягом невизначеного строку.
10.2. Порядок внесення змін до Договору:
10.2.1. Фінансова компанія має право ініціювати зміни Договору шляхом розміщення оновленої редакції Договору на Сайті, мобільному додатку, іншому ресурсі, що забезпечує відповідну функціональність;
10.2.2. Розміщення оновленої редакції Договору на Сайті, мобільному додатку, іншому ресурсі, що забезпечує відповідну функціональність, є належним виконанням Фінансовою компанією обов’язку щодо додержання форми та порядку повідомлення Користувача про зміни до Договору. Приєднуючись до Договору, Користувач таким чином висловлює свою згоду з тим, що внесення Фінансовою компанією змін Договору не є односторонньою зміною Договору, не порушує прав і законних інтересів Користувача, не має своїм наслідком істотний дисбаланс договірних прав та обов’язків на шкоду Користувача;
10.2.3. Зміни до Договору вступають в силу з моменту їх розміщення (оприлюднення) на Сайті мобільному додатку, іншому ресурсі, що забезпечує відповідну функціональність, якщо інший строк вступу в силу не визначений додатково при їх публікації;
10.2.4. При незгоді Користувача зі змінами умов цього Договору, Користувач повинен припинити користування послугами Фінансової компанії.
10.3. Порядок розірвання Договору:
10.3.1. Договір може бути розірвано в наступних випадках:
• шляхом видалення Користувачем свого облікового запису;
• за ініціативою Фінансової компанії в односторонньому порядку.
• у випадках та порядку, передбачених законодавством України;
10.3.2. У разі дострокового припинення цього Договору Фінансова компанія зобов’язана розмістити на Сайті, мобільному додатку, іншому ресурсі, що забезпечує відповідну функціональність заяву Фінансової компанії про припинення дії Договору незалежно від підстав розірвання Договору.
10.3.3. Договір вважається розірваним з моменту (дати) розміщення на Cайті, мобільному додатку, іншому ресурсі, що забезпечує відповідну функціональність, заяви Фінансової компанії про його розірвання.

11. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

11.1. Цей Договір укладено українською мовою, умови Договору є публічними та Користувач погоджується з ним.
11.2. У всьому, що не передбачено цим Договором, Сторони керуються законодавством України.
11.3. З метою дотримання Закону України Про захист персональних даних Користувач, приєднанням до Договору, підтверджує надання Фінансовій компанії беззастережної згоди (дозволу) на обробку своїх персональних даних, зокрема, їх збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну (в тому числі за зверненням третіх осіб), поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу), знеособлення, знищення, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем, виключно з метою виконання умов цього Договору на строк, що є необхідним та достатнім для виконання Сторонами своїх зобов’язань за Договором і дотримання положень законодавства України, якщо інший строк не передбачений законодавством України, що передбачає у тому числі, але не виключно: отримання Користувачем від Фінансової компанії SMS-повідомлень, дзвінків, електронних листів, повідомлень на Сайті, мобільному додатку, інших ресурсах, що забезпечують відповідну функціональність, а також запис голосового повідомлення/заяви Користувача у разі звернення до служби підтримки тощо.
До переліку персональних даних Користувача відносяться такі відомості:
• реквізити електронного платіжного засобу;
• історія усіх транзакцій з переказу коштів;
• IP-адреси;
• контактні дані: номер мобільного телефону, адреса електронної пошти;
• ім’я Користувача та будь-яка додаткова інформація відображена Користувачем за власною ініціативою при ініціюванні операції з переказу коштів у апаратно-програмному середовищі на Сайті, мобільному додатку, або інших ресурсах, що забезпечують відповідну функціональність.
У вказаному переліку відсутні чутливі дані (дані, які стосуються персональних даних, що розкривають расове або етнічне походження, політичні погляди, релігійні або філософські переконання або членство в профспілках, генетичні дані, біометричні дані з метою однозначної ідентифікації фізичної особи, дані, які стосуються здоров’я або дані, що стосуються статевої життя або сексуальної орієнтації фізичної особи).
11.4. Шляхом приєднання до Договору, Користувач підтверджує, що надає Фінансовій компанії безвідкличну та безумовну згоду/дозвіл, а Фінансова компанія має право розкрити (передати) будь-яку або всю інформацію стосовно Користувача, у наступних випадках та наступним особам:
• банку та іншим юридичним особам у разі, якщо відповідна інформація за Договором, є необхідною для забезпечення Фінансовою компанією виконання своїх обов’язків за цим Договором, а також здійснення Фінансовою компанією фінансових чи інших операцій в ході своєї звичайної діяльності, а також у випадку, якщо вказані особи надають Фінансовій компанії послуги, пов’язані з основною діяльністю Фінансової компанії та повинні бути обізнаними з інформацією, що стосується діяльності Фінансової компанії за Договором;
• органам державної влади, місцевого самоврядування, іншим установам, органам та організаціям, які відповідно до законодавства України мають право здійснювати перевірки фінансово-господарської та іншої діяльності Фінансової компанії, на підставі їх офіційного запиту та/або в процесі здійснення перевірки фінансово-господарської та іншої діяльності Фінансової компанії.
11.5. Інформація, яка підлягає розкриттю відповідно до умов цього Договору, розкривається (передається) Фінансовою компанією в обсязі, необхідному для досягнення цілей, у відповідності до яких вона передається.

12. РЕКВІЗИТИ ТОВ «ФК «ГЕРЦ»

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ГЕРЦ»
Юридична/поштова адреса: 65014, м. Одеса, вул. Єврейська, 2А
Код ЄДРПОУ 39763909,
Платник податку на прибуток на загальних підставах
Директор Ганна Володимирівна Сушкіна