UA
Pattern
Pattern

«Інфоксводоканал» з лютого 2020 року буде нараховувати плату за абонентське обслуговування!

«Інфоксводоканал» з лютого 2020 року буде нараховувати плату за абонентське обслуговування!

Додано: 2020-02-28

 

- для абонентів, будинки (в т.ч. нежитлове приміщення) яких не обладнані вузлами розподільного обліку (лічильниками води), які забезпечують індивідуальний облік споживання централізованого водопостачання, в квартирах (приміщеннях) багатоквартирного будинку - 16,69 грн., Без ПДВ ( 20,03 грн., з ПДВ) в місяць на один особовий рахунок;

- для абонентів, будинки (в т.ч. нежитлове приміщення) яких обладнані одним вузлом розподільного обліку, забезпечують індивідуальний облік споживання централізованого водопостачання, в квартирах (приміщеннях) багатоквартирного будинку - 22,10 грн., Без ПДВ (26,52 грн. , з ПДВ) в місяць на один особовий рахунок;

- для абонентів, будинки (в т.ч. нежитлове приміщення) яких обладнані двома і більше вузлами розподільного обліку, забезпечують індивідуальний облік споживання централізованого водопостачання, в квартирах (приміщеннях) багатоквартирного будинку - 24,84 грн., Без ПДВ (29,81 грн., з ПДВ) в місяць на один особовий рахунок.

Плата за абонентське обслуговування передбачена для відшкодування витрат виконавця, пов'язаних з укладенням договорів про надання комунальних послуг, здійсненням розподілу обсягу спожитих послуг між споживачами і стягненням плати за спожиті комунальні послуги. Абонентською платою відтепер покриваються витрати на обслуговування (повірку) приладів обліку, що забезпечують індивідуальний облік споживання відповідної комунальної послуги в квартирах (приміщеннях) багатоквартирного будинку.

Плата за абонентське обслуговування стосується лише споживачів (населення і юридичних осіб), які знаходяться в багатоквартирних будинках та обслуговуються філією «Інфоксводоканал» за індивідуальними договорами.


За матеріалами: Gerc.ua